Max i Panfu

Hejsan!

Jag tänkte bara förvarna om att jag loggar in i Panfu idag fredag klockan 19:00, alltså 7 på kvällen betyder det. Vilken värld? Hmmmm, det får bli en hemlis! Men, det är inte den som det är mest pandor i, hi hi! ;)

…….

Kolla, här är lite bilder:

FireShot capture #018 - 'Barnspel, tjejspel, killspel och säker chatt för barn gratis - Panfu_se' - www_panfu_se_anmeldung_php_jumpover&partnerId=0

Värsta draget i djungeln…

FireShot capture #021 - 'Barnspel, tjejspel, killspel och säker chatt för barn gratis - Panfu_se' - www_panfu_se_anmeldung_php_jumpover&partnerId=0

En sån varm dag är det skönt att ta ett bad med alla sina vänner!

FireShot capture #023 - 'Barnspel, tjejspel, killspel och säker chatt för barn gratis - Panfu_se' - www_panfu_se_anmeldung_php_jumpover&partnerId=0

Sedan var det fyrverkerier i min koja. Jag flyttade på alla möbler först så att alla skulle få plats.

FireShot capture #029 - 'Barnspel, tjejspel, killspel och säker chatt för barn gratis - Panfu_se' - www_panfu_se_anmeldung_php_jumpover&partnerId=0

Och kolla vad ledsna alla blev när chatten stängde! ;)

Det var det, vi ses snart igen!

Max

138 Responses to “Max i Panfu”

 1. Janso Says:

  Hurra!!!! Hoppas att jag kommer att träffa dig max!!!

 2. PandisG Says:

  Jaaa, Max jag har aldrig träffat dig i panfu!!!!!
  Jiiipiiiieee!!! :D Kan du ta ett foto på min profil snälla!!!!! Love you Max and Ella!!!
  Hoppas jag träffar dig MAX!!!

 3. PandisG Says:

  Men Max, jag vet en server du kan logga in på!!! Pandaland där är det inte många pandor!!! :P

 4. Alva Says:

  SNÄLLA BERÄTTA FÖR MIG VILKEN VÄRLD DU LOGGAR IN I!!!!!!! DESSUTOM FÅR JAG BLI DIN VÄN PÅ PANFU ps. min panda heter PannyPanda så snälla hälsa på mig please du äger Max!

 5. Alva Says:

  snälla det kan bli bådas hemlis jag har bara träffat dig en gång förut då sa du ingenting till mig snälla jag kan få veta!!!!!!!!!!!!

 6. stella17 (kan inte skriva i bloggen med stella17) Says:

  Snäääälla beräta!
  Och juste jag glömde nästan
  Får jag tillstond att ta kort på dig?
  Om jag får skulle det va snällt jag har nästan fotatt hela dagen och jag har ett fotto!
  Och det skulle bli såå fina bilder!
  Mvh stella17!

 7. krickelina Says:

  kul!!!!!!!!!!!!!!! :D

 8. Anonymous Says:

  så himla kul asså , jag har aldrig sett dig eller ella förut , jag vill gärna bli kompisar med er om jag får?? hej dåXD

 9. krickelina Says:

  SNÄLLA MAX vilken server!
  Har aldrig träffat dig, men Ella har jag träffat!
  SNÄLLA DU VÄRKAR JU SÅ SNÄLL OCH jag vill också få chansen att träffa dig!!

 10. PandaRebban Says:

  Var kommer du stå Max?

  SNÄLLA svara nu!

  /PandaRebban :) <3

 11. Anonymous Says:

  Jätte kul komer dit!

 12. PandaRebban Says:

  Max!

  Jag har letat i alla servar där det inte är fullt och du är inte där SNÄLLA säj PLESE!

  :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

  Läsna kramar PandaRebban :( </3

 13. wtw15 Says:

  jaaaaaaaa!!!!!!:D:D:D

  har aldrig träffat dig max på panfu hoppas vi ses tjaaråå ha det så bra!;D

 14. visbydans Says:

  asså jag har kollat i varenda vcärd och hittar dej inte sej snälla

  kram Visbydans

 15. Blackunda Says:

  Jag hittade dig Max!

 16. nattis789 Says:

  jjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaa det blir kul!!!!!!!!!!! och snela breta!!!!!!!!! snela snela:):) jjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 17. kallie Says:

  ååååååååååååååååå jag missade han

 18. kallie Says:

  jag fyller om 17 dagar

 19. PandaRebban Says:

  Snälla Max!

  Logga in på teenpanda :( !

  /PandaRebban :( </3

 20. BellaOchLuffi ♥ღ Says:

  Vad roligt, men nu är klockan 19:52 så är du kvar??

 21. Tezz_the_cool Says:

  Hej max!
  Jag träffade dig! Hoppas du lägger upp bilder!
  Jag skickade ju vänförfrågan, hoppas du accepterade. du är som en kändis ;)
  Hej då!!

 22. BellaOchLuffi ♥ღ Says:

  HEJHEJ MAX!! JAG SÅG DIG I GLASS BAREN EN SNABBIS I DAG!
  DET VAR SÅ ATT JAG LOGGADE IN I NÅGON VÄRLD SEN SÅ SÖKT JAG EFTER MIN KOMPIS SÅ KOM JAG DIT SEN! DET AVR JÄTTE ROLIGT ATT TRÄFFA DIG MED! NU HAR JAG TRÄFFAT ER BÅDA! HOPPAS JAG KOM MED PÅ BILD! DET ÄR JÄTTE ROLIGT NÄR NI KOMMER TILL PANFU!
  VI SES NÅGON ANNAN GÅNG I PANFU! NÄR VI KAN VARA DÄR LÄNGRE ;) JAG SKA KOLLA BLOGGEN VARJE DAG HELA TIDEN NU. AJA NU MÅSTE JAG GÅ.
  HEJDÅ SES!!

  //BELLAOCHLUFFI

 23. taha99 Says:

  alla som undrar så har max gåt det e jag som e taha99 vid glsarna med is kläder cao och jag vet hur man säger ciao man säger jänkligen cao jag e från bosnien så du vet cao

 24. Tezz_the_cool Says:

  nej jag kom inte med på bilderna :(
  eller det gjorde jag nog, i glassbaren, bakom alla ledsna smileys ;)
  snälla logga in längre nån mer gång! :D

 25. nattis789 Says:

  ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooååååååååååååååååååååå

 26. Emlan3 Says:

  jag som vill järna bli vän med dig max och din andra vän som jag inte kom i håg namnet på.
  jag har jätte kul på panfu men jag vill jätte järna träffa er.:)

 27. BellaOchLuffi ♥ღ Says:

  hejhej igen! ja jag såg mig på en av bilderna på den i glassbaren! Men synd bara att att jag inte kollade i bloggen lite tidigare för då hade jag varit med i din koja, poolen och vid djungeln! Mend et avr jätte roligt att jag fick se dig iallafall! Och om ni undrar vem jag var så var jag den som gjirde en ledsen smiley och som hade baddräckt och rosa panda färg!
  Hoppas ni kan komma till panfu imorron eller någon annan dag! För det är jätte roligt när ni kommer
  ps. hoppas du accepterade min vänförfrågan!
  //BellaOchLuffi!!! ♥♥ ^^^^

 28. Pandori1 Says:

  Hej Max!Jag var med på alla bilderna.Men jag syntes inte så bra.Men man såg mig tydligt på glasbaren.
  Jag har blånthår där.Är brevid en såm har blå mösa och är där i kiosken där glasen är.

 29. pandina99 Says:

  Hej jag kommer med ett förslag; kan ni inte fixa så att alla pandor har en telefon som man trycker på en knapp så kommer telefonen upp på skärmen. Då skriver man sedan in pandans namn man vill ringa. Sen för att prata med pandan (om han/hon svarar) så skrivar man i chattrutan. SNÄÄLLLA ELLA OCH MAX JAG VILL GÄRNA ATT DETTA KOMMER TILL PANFU. :) :D

 30. Mysan11 här TIITA PÅ DENNA MEDELLANDET SNÄLLA Says:

  hej kan ni logga in på lördag kl 6

 31. Ly Says:

  Hurra!!! Jag har alltid
  drömt om att få vara med på bloggen!
  Dessutom ser man ju mig jättebra!
  Superdupertack till Max!

 32. panda42 Says:

  ja vill att du ska va min favorit ja har en fråga bara max och ella måste ni köra med att man sak ha guldpaket det år så tråkigt när man måste betala för det men annars är det kul ja tycker att alla pandor sak få ha ett guld paket kan ni göra dte snälla kram emma

 33. missjacky Says:

  Hej Ella och Max!!!

  Hej Max jag har en sak att säga…….JAG VAR INTE DÄR VART MAX VAR!!!!!snyft O___O här e en gubbe min kompis gjorde den är till er snälla kom till pandiala o morn please!!!!!!!!

  hälsningar från missjacky

 34. Maddepanda100 Says:

  JAAA JAG ÄR MED PÅ EN BILD!!!!!

 35. fifun Says:

  jag såg mej på bild jag stor bakom nästan alla pandor med ett paraply håll höjd hjäpar pandan fifun

 36. fifun Says:

  i glass baren

 37. Panndis12 Says:

  Max kan inte både du och Ella koma till panfu ?En fråga hur kom ni till level 100 jag undrar mycket

 38. StarIce Says:

  HALLÅ JAG HAR LETAT I ALLA SE#RVRAR JAG SER DIG INTE !!!!!!!!

 39. stella17 (kan inte skriva i bloggen med stella17) Says:

  Jag knäppte kort på dig och på massor med andra pandor!
  Det blev fina bilder.
  Mvh stella17!

 40. sara00 Says:

  :) :) :):):(Jag vill ha en guldpanda dag det är så roligt men när är det

 41. sara00 Says:

  jag har så stor lust att va me på ett kort men när kommer ni gå in igen idag eller imorgon skriv då en dag innan men det kommer bli kul jag vll va vän med er,det var en som va dum mot mej on sa faaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn sen sa hon helllllllllllllllllvvvvvvvvvvvvvvvvvvvveeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttjag är så ledsen för hon jögg jätte mycket för mej

 42. pppaaannnfffuuu Says:

  HEJ MAX VILKEN SERVE LOGGAR DU IN PÅ DET VILL JAG VETA ;) JAG HETER PPPAAANNNFFFUUU22 SÅ KAN JAG BLI DIN KOMPIS :?: :?: JAG VILL ATT VI SES PÅ NÅN SERVE JAG VILL PRATA MED DEJ MAX!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!:

 43. Zuzzan2 Says:

  åå jag åt mat den tiden men kan du inte säja någon annan gång så jag kan vara beräd för jag vill så järna träffa dig
  MVH Zuzzan2

 44. PandisG Says:

  Jaa jag är med i blogen!!!!!! :D

 45. PandisG Says:

  Max och Ella kan det vara Guldpanda dag i dag asså på Fredag snälllaaaaaa!!!! :D
  Jag är ny så jag har aldrig varit med på någon sådan!!!! :(

 46. chang Says:

  hej max
  jag var där det var jääääätte coolt jag e världens största fan av dig och ella ni är så gryma!kompisar,bästisar och andra nära och kära var där ni är bäst!! p.s kan du och ella göra så jag kan komma up på level 68 69 70 nåt sånt// Kram! ert största fan!!!!

 47. azra Says:

  hej jag missa det :( :(:(:(:( kan i koma till panfu i dag igen ?? om det går bra

 48. daaisy Says:

  hej max jag dig inte i går men jag var ine sent jag gick in klockan 20.22 jag vet inte om du var ine då? men snälla logga in på där det är jätte lite jag går jämt in på där det är jätte lite. men ialefall kan du sätta in min profil på bloggen det skulle vara jätte kul mitt namn på panfu är daaisy och jag är på level 28 snälla gör det.

 49. MalinSvartVitt Says:

  Var kommer du vara???????????

  /MalinSvartVitt

 50. Bella2009 Says:

  Jippie! Jag är med. Tack Max! Max vet du att jag la in dig som bästis så att jag kan se när du är inne ;) :oops:
  Det är andra gången jag är med på bilder här i bloggen! Tack ;) :)

 51. iora Says:

  Hej Max! Jag tycker du är suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupersöt!!:) och varför kan inte du och Ella meddela när ni kommer till panfu och var? SNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :(
  MVH iora
  p.s. Jag älskar panfu och om ni skulle sluta så skulle jag springa ända till kina!!!! D.s.

 52. Twinkii Says:

  Hej hej jag ville gärna komma och träffa dig Max men jag har andra planer för ikväll, kan ni gissa?

  JAG SKA PÅ DISCO!!!!!!!!! med mina kompisar min bästis och hennes bästis ;) Hoppas att domkan gå. Jag vet att ena kan gå men inte den andra hon ska ringa idag! hoppas hoppas hoppas!

  LOVE<3//Twinkii

  Ps: Max de blir nog svårt att hitta en server med lite pandor hehe ♥♥!

 53. Beth97 Says:

  Men snälla kan du inte skriva vilken server du loggar in på ? ;)
  jag vill så gärna träffa dej. jag har aldrig gjort det :(

 54. Elli333 Says:

  Heej! har aldrig sett dig i panfu max! hoppas det sjer nån dag!

 55. Leafeon17 Says:

  Hej! Max hppas du kommer jag vill bli din vän men hoppas vi ses idag! /Leafeon17

 56. super_panda Says:

  jag träffade dig ser ni den där bilden i glass baren till vänster om ni letar där så står jag där ingen lysnadde heller jag sa om alla går från max så kan alla bli kompis med dig ingen lysnade heller 1 ooo ooo kramar från super_panda

 57. Anonymous Says:

  hey max, I wonder if you can say which world you log on = D
  ps I want to be your friend max!!

  hej!
  max jag undra om du kan säga vilken värld du logga in på nästa gång?

  hey max, je me demande si on peut dire que le monde vous vous connectez sur = D
  ps je veux être votre ami Max!

 58. Sviber Says:

  vilken dag??

 59. spillning Says:

  hej max jag vill bli vännnnnnnnnnnn med dig !!!!!! så snälla sig vart du ska vara
  och jag är på kallas 17:00 så jag moste leta nu om du är där du jag vet ett skemnt vad sa tant gedan till gubb gedan damerna först snälla loga in nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 för jag är på kallas

 60. Roxy1998 Says:

  Hej Max! Jag har sett flera som vill ha GP dag i panfu idag, och jag skulle vilja att det blir så… Några av mina vänner kom in till glassbaren idag och började strejka om just den saken. Jag fick en chock, och sa att jag KANSKE skulle kunna prata med er om det. Snääälllaaa? Jag har inte varit inloggad på panfu på två månader och önskar att kunna bli gp… När jag loggade in på annandag påsk, såg jag att det hade varit gp dag på SKärtorsdagen… Jag blev ganska ledsen att behöva missa den dagen… :( please?????

 61. ponit Says:

  Hej,Ella och Max kan ni logga in i morgon kl tio på morgonen i världen med minst personer i snälla
  jag har aldrig träffat er på panfu så jag skulle det om det inte räknas med när man började spela
  men då kunde man inte chatta med er snälla jag skulle gärna vilja det och ni kan väl börja spela
  i djungeln eller något snälla läs deta så ni kan lyda det!! jag tycker om er Ella och Max om
  ni lyder deta ha det bra //////ponit ps:vad hetter ni???

 62. ponit Says:

  Hej igen när jag skrev i morgon menade jag lördag kl:10:00 som menas med kl tio snälla

 63. amliwal Says:

  hej max och ella snälla kan ni logga in på bolly land i morgon om till bibblan vet jag satt jag för en gång skull kan få se er och bli er vän och så snälla snälla snälla snälla jag ber er snälla snälla snälla kan ni möta mig där tralalalalala!!!!!

 64. bobo2001 Says:

  jag trode att det var på fredag men det var det inte. Typiskt att jag inte visste det.

 65. panfuhannah Says:

  Jag har aldrig träffat nån av er i panfu:(
  Vad heter ni i panfu?heter ni bara Ella och Max?????????????????

 66. kissemisen Says:

  Hei Max o Ella pos på er!

 67. kissemisen Says:

  Hei Max & Ella panfu är de besta spelet i väden!!!

 68. kissemisen Says:

  Hei Max o Ella panfu är de besta spelet i väden från kissemisen.

 69. didi0 Says:

  hej ala sejer ju på blogen att dom inte hitar dej de e ju så klart dåm inte jör :) du lågar ju in klåkan7 haha jag har en fråga vad beduder xD ses max å ella

 70. Oskar_kista Says:

  åååååå jag träfar er aldrig och vill ni bli mina väner snälla jag ber er.

 71. Oszkar_kista Says:

  altså max och ella

 72. mets8 Says:

  ååååååååååååånej jag misade festen

 73. mets8 Says:

  Max,nästa gång du komer till panfu,kan du då seja vilken panda värld du går in på.

 74. iris Says:

  hej jag heter iris men min pada pallme123. jag vill gärna träffa dig och ella men jag har aldrig fått chansen så snälla när ni loggar in i en värld eller så. snälla bäratta till mig. vill gärna träffa er.

  p.s. vet inte hur ni ser ut men vill gärna träffa er i biblioteket eller ponnyhagen i stallet vid spelet happy horses

  SNÄLLA!!

 75. karpan Says:

  hej hoppas ni inte är arja för att jag inte har skrivit på några dagar men idag ska ni få höra jätte mycket från min saga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I föra kap. hanlade det om när Karro hadde set en mumie i skogen och att hon ritade av mumien på ett papper!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kap. 2 tantens roliga nattlinne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Karro den dära mumien är jätte fin sa Tove!Takc sa Karro!!!!!!!!! Nu vet ni hur den ser ut i elafal ja ja ja ja sa dom och de hördes ett littet ja från Victor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamma får jag fråga en sak? Ja visst får du det! Ja jag vet inte hur jag ska seja det här men får tjejerna och jag kampa ensama och inan hon han seja de så fick mamma väme slag och sa är du värkligen redo? Ja jag är redo!Ok ni får av mig men ni måste fråga eraan mamma och pappa!Ok vi går hem och frågar sa Molly! Nej varför de! Ring dom istelet!Jag tror att jag fattar vad Molly menar! Jaha! Hon menar att vi måste paka om dom sejer ja!Jaha!Ok gå då så ses vi här imorgon klockan sju!Ja det blir bra!Så hej då!Nästa morgon hos Molly!Takc mamma och pappa för att ni sa ja det betydär mycket för mig!Varsegod älskling sa hennes pappa vid namn Jonatan och mamma sa likadant och hon heter Amanda!Nu var alla utanför Karros hus prick klockan sju på morgonen! Har alla de dom behöver frågade Tove?Ja sa alla!Då går vi sa Nora ja skrek dom högt så att Karros grane vakna av skrek och gick ut ur huset och tog bilen och åkte iväg till meklaringen där dom solde hus! Nora och Alex fatade inte varför hon inte gick dit men sen såg dom varför hon hadde inte tid att klä på sig så när hon gick ut från bilen så såg man att hon hadde sitt nattlinne på sig med små figurer! Alla skratade jätte mycket åt de!Hahahahahahahahahahahihihihihihihihihihihihihihihihi oj vad roligt de var sa Karro ja verkligen sa Tove hahahahahahahahahahahahihihihihihihihihihihihihihihihihi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kap.3 får ni höra i morgon

 76. kinanalle Says:

  jjaaa!!!!! tack för att jag fick va med max! kram:lyckliga kinanalle

 77. Meja02 Says:

  Max jag vill träffa dig igen. Du med Ella. I bollyland den 18 april staden och så runt, klockan 19:00 7 alltså på kvälllen.

 78. peppar Says:

  JAG KOMMER RÄKNA MED DET XD ps.du rockar max och i nästa inlägg kan du väl berätta om du och ella är ihop KRAMAR PEPPAR

 79. Emelie Says:

  JA!
  fortset att visa bilder!
  ps.jag heter prinsesspandis

 80. GLASSKULAN Says:

  Hej Ella och Max!
  Jag skulle så gärna vilja träffa er!
  Ps: Hur blir man med på bild?

  Från en som aldrig har träffat er

 81. dannyulrik Says:

  Max and Ella jag har aldrig varit med i panfu blog aso i bild då och jag vil att ni ska ta en bild på mig selv och med nogra pandor som vil vara med snälla och jag vil trefa er ien snälla i love you max.

 82. prika Says:

  snälla var är du max?

 83. mellisa Says:

  aaaah finns inte med :( men jaja , HAHA JAG VE VAR MAXS KOJA ÄR JAG BRUKAR TRÄFFA HONOM , VEM VILL VETA DET ? den som vill säger jag ! ses alla pandorrrrrr

 84. ferrara Says:

  Hej! alla oj,oj jag blir bara mer och mer yr i skallen när jag ser bilderna.Mvh ferrara

 85. wiooi Says:

  ja ska köpa ett guld paket som dom på bilden har

 86. wiooi Says:

  du Ella får ja trefa dig i kids panda verden och bli din ven snälla!

 87. wiooi Says:

  snälla kan ja bli din ven Ella:(

 88. kalle Says:

  Hahahahaha orka skriva jag is knapt såva hahahahahahah jag dör av skratt moste dra

 89. Cici_Ida Says:

  Hej Max och Ella!
  Jag vill gärna bli vän med er på Panfu vad heter ni i Panfu?
  Kan ni säga vilken värld ni ska logga in i på lördag och vilken tid och vilket ställa så att jag kan möta er där!
  Snälla!

 90. virreg00 Says:

  SNÄLLAAAA!!!!!!!! MAX!!!! kan DU!!! logga IN!!!! på panfu på fredag den 16/april jag ber DEEJ!!! x)) jag vill värkligen bli din VÄN!!!! jag BER DEEJ!!!!!! PLISS!!!! xD hejdååå!!! nu ska jag gå och hoppa studsmatta !!!!!!! och göra bakotvolter framåtvolter och skruvar och skiit mycket SAKER!!!!! jag låvar jaag! kan de för jag har tävlat i gymnastik i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…….,,,OS!!!!!; D vi van! GULD!!!!!!!!; D jag ska snart tävla SM!!!!! vill non veta mer om MIG!!!!!!!???……;D skulle va kul!!!!!!! skriva jag vill virreg00

 91. Vaiilet Says:

  hej!
  max oc ella
  kan vi inte göra? en sklet träd koja ni! vet som man har på halowin ps kan ni göra sklet sofa och sklet stolar okso
  ssssssssssssssssssssnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  tack so myket panfu rockar fffffeeeeettttt jjjjjjääääääääääää

 92. ismael08 Says:

  alla ni som är ine på panfu.se kan ni gå till staden

 93. ismael08 Says:

  hallå ” jag ismael08 “snäla kan ni skriva ” va jag sa inan nu för “en stund” sen ” hur ” jör man gubar ni jör alla ni kan ni lära mig att jära sona gubar eler smajlis som ni “brukar kaladet” juste jag har varit 100 dagar på panfu.se so kan ni titta hur många dagar ni har varit på panfu.se haj då alla ni här på bloggen jag lagga in på panfu.se nu

 94. ismael08 Says:

  hej då alla ni på panfu.se

 95. Pandiina3000 Says:

  Max och Ella snälla ni kan fixa en kläd och möbel katalog som man inte bhöver vara guld panda eller SMSa för att köpa man måste bara ha tillräckligt med panda mynt

 96. Pandiina3000 Says:

  Kära Max o Ella jag undrar om ni skulle kunna göra panfu till den mest magiska världen på hela internet med mycket magi och ett litet tips till Lilly:Sy kläder som glittrar sy kläder som handlar om magi och kärlek.jag skulle älska att min ide kom med i katalogen i klädaffären och jag skulle älska att panfu blev magisk med magiska äventyr och att alla pandor fick varsitt labbratorium och att man fick ändra namn snälla magi är min största dröm låt den bli verklighet.SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA

 97. Pandiina3000 Says:

  Ella skulle du kunna logga in på bollyland den 17/4 kl:18,30.Hälsningar Pandiina3000

 98. boldina Says:

  JAG VILL HA EN POKEPETS

 99. gugge33 och tobbe67 Says:

  hej alla blogg läsare logga in på bolly wood och va i staden
  kl.18.30 hoppas ni kommer och ha en trevlig kväll
  hällsningar gugge33 och tobbe67

 100. emme(i love panfu) Says:

  hejhej!
  jag undrar bara vilken värld du loggar in på.
  jag har aldrig träffat dig eller ella på panfu o jag blir så avundsjuk när jag ser bilderna!
  please svara!

 101. emme(i love panfu) Says:

  hejhej!
  jag undrar bara vilken stad ni loggar in på o när ni e inne!?
  kan ni svara på något sätt?
  men jag heter iallafall molly85!
  MVH molly

 102. dafok gamal panda ( Level 40 ) Says:

  Hur skaffar man en blogg? Hur gör man en blogg!? :(
  Hur vet man om Ella eller Max är i Panfu :?: :(
  Hur gör man den gråtande smylisen? :(

  Från ägaren till pandan och dafok själv! :)

  Jag vill bli vän med Ella & Max! :( :( :( :( :(

 103. vonkan Says:

  hej jag vill järna att jag får spela på er sida jag är en snäll panda jör era regler och vill gärna träffa er i panfu ella och max kom ihåg det jör bra jör panfu säker och bra vill inte non ska reta mej .men jör alldrig not dumt med alla pander förutom jag pandakalle marckus99 lolla99 nannis pandakajsa tildaf och dom andra dom namnen är på panfu inte på riktigt. men en hemlis kan jag seja jag jillar alla spel förutom panfu spelar det men trågit men ibland kan det va kull. va ute ofta lek ofta och lek med nya kompisar spela dadaspel när man får. sitt inte med dadorn för lenge om man mår dålit eler så. be sin mamma ficksa not gott det brykar min mamma.men jör inte dumt så att sin mamma blir blir arg då kan det henda faliga grejer. jag orkar skriva jätte fort men ritar dåligt. om ni ser vonkan då är det jag som har skrivit det här. sej hej sen bli min kompis!!!° snälla.jag vill ha jätte monga venner., men va snäll lyssna på kompisar ha trevlig och inte va dum men om man är upp tagen så sejer man till låva att seja det plase hejdå kom ihåg va snäll och fösigtigt hejjjjddddddddddåååååååååå! vill inte skuta skriva men det ska man ju göra hej då ska sluta skriva när jag orkar men det komme nog kosta men hej då ping hejdå

 104. Ellie Says:

  hej hlla i da har ja köpt nya kläder min bästis va ine vi körde fyra i bom flerra gånger kl….8 spela ja engelska spelet till nåra tusen i da va de inte många ine hopas mer i mårgon max och Ella ja har en kompis som heter max nu är ju inte min täx så bra ja har inte varit ine på panfu så länge men ja kan bäräta en saga vinden de var en gång en kille som hete bärtill och en som hete joan de va väner joan och bärtill va utte då sa joan vinten sejer något vad sa bärtill ja vet inte ja är inte blåst så ja jode lite fel men de får duga leta efter ellie7 om ni vill hör den ijäkligen som den va de är ja nåja ja ska se på scooby doo snart de är min i dål så hej då o gläm inte Ellie7 inte nåra snyga killar äler snyga tjejer ses hej då

 105. jaggy Says:

  ella max ska jag hur jag blev guldpanda jag fyllde år igår

 106. Wiiman Says:

  Hej Max och Ella!!
  Kan ni inte beratta vilken värd ni går in i och vilken dag så är ni super snälla!!
  Jag vill också bli vän med er!!! snälla !!!!

  MVH Wiiman

 107. Anonymous Says:

  jag tycker att chatten inte ska stenga!

 108. melvin Says:

  jag skulle järna villa trefa dig på panfu max men kan vi trefas den 16\4 kl.17.00 om det inte passar dig så logga bara in på panfu någon gong snälla mvh.melson

 109. melvin Says:

  jag!

 110. paketdrottningen Says:

  jag vill också träffa dig max!

 111. magiskapanda Says:

  i love panfu<3<3<3<3<3<3<3<3

 112. live1 Says:

  hej max!!!!!!!!!!
  DU SAK VARA GLAD ATT DU ÄR TYP SOM EN KÄNDIS HÄR I PANFU JAG VILL GÄRNA BLI VÄN MED DIG JAG HETER LIVE1

 113. RonjaLi Says:

  rolig resa ijeno panfu Max.

 114. Vanessa912 Says:

  heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!!! jag älskar panfu jag är gp det är så kul prova på gp snälla det blir roligare då

 115. MAJApirajja Says:

  Hej Max och Ella!!
  Kan man shatta med er??
  Det var en sak till också.Öhh…jo just det det var att det är ju vissa pandor som säger att dom tex skriver nån sak på sin blogg men vad är ens egen blogg???

 116. 33322 Says:

  hej panfubloggen jag är panfus största fäns

 117. 33322 Says:

  hur gör man bilder här????

 118. poff100 Says:

  jag va med på bilden haha ;) jag vill ha ella som ven ;( o kan jag få eran mejl adres casper har din ella de sa han och max mejl adres ;]

 119. kaihua Says:

  Hej!
  Jag har inte träffat någon av Ella eller Max!:(
  Snälla vilken server?
  Svara, snälla! Vilken?
  Jag vill träffa dom ju!
  Om jag inte gör det innan mitt Guld paket tar slut så vill jag inte träffa dom!
  Fast ändå!
  Jag får bli Guld Panda så länge jag vill!:):):):):):)
  Kul va?:);)

 120. eymeym Says:

  jag vill att det ska vara guld-panda dag så snart ! :) och jag vill att dom som inte är guld panda ska få kunna köpa nåra kläder och ha på säg ! :P

 121. miloisa Says:

  jag håller med eymeym !!!! :P :P :P men jag vill ha nåra mer.. äventyr typ tre till det är alltid roliga äventyr i panfu (H) hoppas att ni kan göra så man typ har en bok då det är för dom som inte är guld panda så don kan köpa nåra kläder (L)

 122. Tuff Says:

  Hej alla pandor. Nån som vill bli ihop?

 123. mini Says:

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBCCCCCCCCCCCCCCCCCCCDDDDDDDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEFFFFFFFFFFFFFFFGGGGGGGGGG FÖRST KOMENTRAEN!!!

 124. nati44 Says:

  heej Ella och Max det är alltid så mycket folk när ni är inne när jag ställer frågor så svarar ni aldrig jag skulle gärna vilja träffa någon av er jag har några frågor jag vill ställa det vore väldigt väldigt kuuuuul att träffa någon av er jag skulle bli väldigt glad om någon av er kunde träffa mig :)

  ifall vi kan träffas så går det måndag kl 14:30 i Pandiala i ladan! snälla! glöm inte mitt namn nati44!

 125. shao Says:

  jag är med på en bild JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA……

  Jag vill bli din vän någon gång du är ett fans ett av dom stärsta :p

 126. kuczerski ock trudie Says:

  hej ella å max ni skoja med det där att ni såg heri poter å det e ingen fest i balsen

 127. kuczerski ock trudie Says:

  ja menar balsalen

 128. tirex Says:

  hur gör man smajlisar snäla ella och max säj

 129. konet Says:

  Hej ella och max och alla som tittar jag har varit bort rest i 4 dagar och när jag kom hem slängde jag mig vid datorn jag vet att det låter konstigt men det är sant kram och puss konet

 130. compe Says:

  hej jag vill ha en maskerab fest imin koja ok så vill jag ha en gulpaket

 131. soffan Says:

  ni kan ta och skicka mail när ni kommer till panfu Ella och Max snälla <3 (:

 132. molilia Says:

  max o Ella jag vill träfa er ijen

 133. molilia Says:

  max o ella

 134. niklas Says:

  hej max jag vill bli din vän på det bästa spelet panfu!!!! snälla jag ber dig

 135. Max Says:

  Ella jag vill bli kompis med dig och max snälla kan vi det ?

 136. isabela Says:

  Hej jag skulle järna vela att det skulle kosta panda mynt att bli gp=guldpanda snälla jag loggar in så sällan och skulle uppskatta om ni gjode om det och fråga om att bli vän men mig och att man får säja vad man vill och att catten är öppen längre och mina kompisar har ochså panfu och vi skulle uppskatta om catten är öppen längre och att man går upp i level varje dag och att man inte behöver leta personen utom att men kan söka pandans panda namn ochså kommer alla som heter något med det framm och när man inte är inloggad och en panda har letat upp en annan där och frågat om att bli vänner så är brevet kvar snälla gör om det!

 137. isabela Says:

  Asso Ella och Max varför heter ni just det?

 138. Matrosen Says:

  hej max och ella jag är en blogg läsare som läser eran blogg varje dag jag vill träffa er och skulle jätte gärna villja bli bän med dig och ella hål höjd

  Matrosen